top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • LinkedIn
worstjes

BBQ-PAKKETTEN VOOR ZOMER EN WINTERBARBECUE IN REGIO HAMONT-ACHEL EN OMSTREKEN

Barbecue
Barbecue
Barbecue

BARBECUEPAKKETTEN

Hilde's Party-Service helpt u bij het plannen van de perfecte barbecue, ongeacht het seizoen. Ontdek mijn zomer- en winterbarbecuepakketten, compleet met een uitgebreide selectie vlees, smakelijke salades, heerlijke sauzen en versgebakken brood. Voor mijn zomerbarbecuepakketten bied ik een scala aan sappige steaks, smakelijke hamburgers, verrukkelijke worstjes en meer, allemaal perfect voor het grillen in de warme zon. Combineer ze met verfrissende salades, knapperig brood en een assortiment van mijn zelfgemaakte sauzen voor een onvergetelijke zomerse smaakbeleving.

Voor de winterbarbecue heb ik hartverwarmende opties zoals malse braadstukken, aromatische worstjes en smaakvolle kippenbouten die perfect passen bij de gezelligheid van het seizoen. Mijn winterse salades, warme sauzen en versgebakken brood zorgen voor een feestelijke sfeer, zelfs in de koudere maanden. Mijn barbecuepakketten kunt u zelf samenstellen uit een breed assortiment aan vleeswaren.

Meer informatie? Contacteer mij! 

Barbecue
Hamburgers in Grill

PRAKTISCHE INFORMATIE

Om de goede uitvoering van uw barbecue te verzekeren, zou ik u willen vragen uw bestelling ten laatste 14 dagen voor de feestdatum aan me door te geven. Indien u echter toch om een of andere reden een last minute bestelling hebt, zal deze uiteraard in de mate van het mogelijke steeds uitgevoerd worden, zonder afbraak te doen aan de kwaliteit. 


Voor uw zomer- of winterbarbecue kunt u bij mij ook materiaal huren. Dit moet wel binnen de 3 dagen gereinigd teruggebracht worden. Anders wordt een meerprijs van 40% op de totale huurprijs aangerekend. Er is tevens de mogelijkheid om voor elke gelegenheid het nodige personeel in te huren, met een minimumprestatie van 3 uur. 

MIJN TARIEVEN VOOR VERVOER (heen en terug) ZIJN ALS VOLGT:

  • < 5 km € 6,00

  • van 5 t/m 15 km: € 12,00

  • Verdere locaties: € 1,00 / km

Bestelwagen
geroosterde Zuccini

MEER INFO OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN BARBECUE? 

Stuur me een berichtje. 

bottom of page