top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • LinkedIn
Senioren ontbijtmand

ONTBIJTMANDEN EN BRUNCH
IN REGIO HAMONT-ACHEL EN OMSTREKEN

Ontbijtmand Valentijn
Kinderbox
Luxe ontbijtmand

ONTBIJTMANDEN / BRUNCH / PICKNICK

Wil u iemand verrassen op een unieke manier? Dan kiest u voor een heerlijke ontbijtmand, met ovenverse broodjes, croissants, chocoladebroodjes, kaas, charcuterie, yoghurt en vers fruit. Alles netjes verpakt in een rieten mand met leuke strik, aangepast aan de tijd van het jaar. Champagne, cava, krant of bloemen kunnen steeds als supplement meegeleverd worden.

Een andere optie is het voorzien van een brunch. De standaard brunch bestaat uit één of twee soepen (naargelang het aantal gasten), gekookte eitjes of roerei, gebakken ajuin, spekjes en champignons, pasta of rijstschotel, vidé, kaas en charcuterieschotel, rauwkost, diverse broodjes, assortiment van croissants, chocoladebroodjes, koffiekoeken, wafels, muffins, botertjes, confituur, chocopasta, speculaaspasta, yoghurt en/of kwark, of vers fruit of fruitsalade. Wenst u een andere samenstelling of wilt u hier nog gerechten aan toevoegen, laat het me dan weten. 

Meer informatie? Contacteer mij! 

Picknick
Pasen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Om de goede uitvoering van uw bestelling te verzekeren, zou ik u willen vragen om deze ten laatste de dag vooraf, voor 12u, aan me door te geven. Idealiter krijg ik bestellingen voor ontbijtmanden binnen twee dagen op voorhand. De luxe ontbijtmanden bestelt u dan weer beter minimum drie dagen op voorhand. Indien u echter toch om een of andere reden een last minute bestelling hebt, zal deze uiteraard in de mate van het mogelijke steeds uitgevoerd worden, zonder afbraak te doen aan de kwaliteit. 


Zowel de ontbijtmanden als de brunch kunnen worden afgehaald of aan huis worden geleverd.

MIJN TARIEVEN VOOR VERVOER (heen en terug) ZIJN ALS VOLGT:

  • tot en met 15 km gratis

  • Vanaf 16 km: € 1,00 / km

Bestelwagen
Paasbrunch

MEER INFO OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN ONTBIJTMANDEN EN BRUNCH? 

Stuur me een berichtje. 

bottom of page