top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • LinkedIn
Catering buffet

MET EEN WARM BUFFET IS UW EVENEMENT GEGARANDEERD GESLAAGD

Warm Buffet
Warm buffet
Warm buffet

CULINAIR VEELZIJDIGE WARME BUFFETTEN

Ontdek de culinaire veelzijdigheid van mijn warme buffetten. Als professionele cateraar in regio Hamont-Achel en omstreken bied ik een scala aan mogelijkheden, zodat u uw eigen unieke ervaring samenstelt. Van traditionele Belgische gerechten tot het uitnodigende Breugheliaanse buffet, het stevige Amerikaans-Western buffet, de zonovergoten smaken van het mediterrane buffet tot een smaakvol landenbuffet – de keuze is aan u. Laat uw gasten genieten van een onvergetelijke culinaire reis, waarbij elk gerecht met zorg is bereid en geserveerd. 

Warm Buffet Wokgroentjes & gebakken kabeljauw met champignonroomsaus.jpg
Frietjes

BELGISCHE GERECHTEN

Dit buffet bestaat doorgaans uit gewone Belgische gerechten. Het kleinste buffet bestaat uit twee vlees- of visgerechten, twee groentebereidingen en twee aardappelbereidingen.

HET BREUGHELIAANSE BUFFET

Bent u voorstander van de ouderwetse boerenkost? Dan is dit buffet dat bestaat uit boerenworst, stoofkarbonades, boerenstamppot en meer zeker iets voor u.

Rundvleesstoofpot
Kip Poppers

AMERIKAANS - WESTERN BUFFET

Droomt u ook wel eens van het verre Amerika? Met overheerlijke chicken wings, American wraps, roasted pig of turkey waant u zich helemaal in de States. 

MEDITERRAAN BUFFET

Verlangt u naar het zuiden en bent u verlekkerd op tapas, mozzarella en basilicum? Dan kiest u uiteraard voor dit mediterrane buffet.

Pasta Bolognese
Paella

LANDENBUFFET

Dit buffet bestaat uit verschillende typische gerechten uit verschillende landen. Vraag me gerust naar de mogelijkheden. 

Meer informatie? Contacteer mij!

Warm Buffet

PRAKTISCHE INFORMATIE

Om de goede uitvoering van uw evenement te verzekeren, zou ik u willen vragen om uw bestelling ten laatste 14 dagen voor de feestdatum aan mij door te geven. Indien u echter toch om een of andere reden een last minute bestelling hebt, zal deze uiteraard in de mate van het mogelijke steeds uitgevoerd worden, zonder afbraak te doen aan de kwaliteit. 


Voor uw warm buffet kunt u bij mij ook materiaal huren. Dit moet wel binnen de 3 dagen gereinigd teruggebracht worden, anders wordt een meerprijs van 40% op de totale huurprijs aangerekend. Er is tevens de mogelijkheid om voor elke gelegenheid het nodige personeel in te huren, met een minimumprestatie van 3 uur. 

MIJN TARIEVEN VOOR VERVOER (heen en terug) ZIJN ALS VOLGT:

  • < 5 km € 6,00

  • van 5 t/m 15 km: € 12,00

  • Verdere locaties: € 1,00 / km

Bestelwagen
Warm Buffet

MEER INFO OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN WARM BUFFET?

Stuur me een berichtje. 

bottom of page