top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • LinkedIn
Hoofdgerecht Parelhoen met Gandaham  & Appeltjes

VOLLEDIGE DINERERVARING VOOR UW FAMILIE- OF BEDRIJFSFEEST IN REGIO HAMONT-ACHEL EN OMSTREKEN

Gastronomisch diner
Asperges met Noordzeegarnalen
Dessert ijs met vers fruit

GASTRONOMISCHE DINERS

Op zoek naar een traiteurdienst waar culinaire verfijning en uitmuntendheid samenkomen om uw speciale gelegenheid te verheffen tot een onvergetelijke ervaring? Met trots presenteer ik u een uitgebreid assortiment gastronomische gerechten, perfect geschikt voor feesten en evenementen van elke omvang. Van heerlijke voorgerechten die uw smaakpapillen prikkelen en de eetlust opwekken tot soepen bereid met de fijnste ingrediënten en hoofdschotels samengesteld en klaargemaakt met vakmanschap en passie voor gastronomie. U kunt de volledige lijst aan gerechten krijgen via mail of indien u het moeilijk vindt om een menu samen te stellen, dan help ik u hier graag bij.

Meer informatie? Contacteer mij! 

Lamskroon met seizoengroentjes
Visrolletjes met scampi's

PRAKTISCHE INFORMATIE

Om de goede uitvoering van uw evenement te verzekeren, zou ik u willen vragen om uw bestelling ten laatste 14 dagen voor de feestdatum aan me door te geven. Indien u echter toch om een of andere reden een last minute bestelling hebt, zal deze uiteraard in de mate van het mogelijke steeds uitgevoerd worden, zonder afbraak te doen aan de kwaliteit. 


Voor uw gastronomische diners kunt u bij mij ook materiaal huren. Dit moet wel binnen de 3 dagen gereinigd teruggebracht worden, anders wordt een meerprijs van 40% op de totale huurprijs aangerekend. Er is tevens de mogelijkheid om voor elke gelegenheid het nodige personeel in te huren, met een minimumprestatie van 3 uur.

MIJN TARIEVEN VOOR VERVOER (heen en terug) ZIJN ALS VOLGT:

  • < 5 km € 6,00

  • van 5 t/m 15 km: € 12,00

  • Verdere locaties: € 1,00 / km

Bestelwagen
Vleesschotel

MEER INFO OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN GASTRONOMISCH DINER? 

Stuur me een berichtje. 

bottom of page