top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • LinkedIn
Zalmschotel

KOUD BUFFET EN KOUDE GERECHTEN OP MAAT SAMENGESTELD

Koude schotel op bord met zalm
Koud buffet
Broodjes buffet 2a.jpg

KOUDE BUFFETTEN EN SCHOTELS

Ik ben gespecialiseerd in koude buffetten, koude schotels en tapas, volledig aanpasbaar aan uw wensen en behoeften. Bij mij kunt u uw eigen unieke assortiment samenstellen uit een uitgebreide selectie van verse ingrediënten en smakelijke gerechten. Of het nu gaat om een informele bijeenkomst, een bedrijfsevenement of een feestelijke gelegenheid, ik zorg ervoor dat uw gasten worden verrast en verwend met heerlijke koude lekkernijen. Alles wordt netjes op spiegels of schotels geschikt en met veel vers fruit afgewerkt.

Ik heb voor u diverse koude schotels op bord, zowel kleine als grote, enkel met vlees of vis of gemengd. En ook de vegetariërs onder u zullen verrast staan kijken wat men allemaal kan doen met verse groenten en fruit.

Verkiest u liever een koude schotel op plateau, dan bent u ook hier op het juiste adres. Ik heb de standaard koude schotel bestaande uit varkensgebraad, kip, hespenrolletje met asperges, tomaatjes met garnaaltjes, eitjes, erwtjes, worteltjes, boontjes, bloemkool, gemengde salade, aardappel- en rijstsalade, vers fruit, sandwiches en cocktailsaus, of er is een vlees- of visschotel.

Meer informatie? Contacteer mij! 

Koud buffet
Broodjes buffet

BROODJESBUFFET

Verkiest u de open belegde broodjes, afgewerkt met verse groentjes en vers fruit? Of de kleine open belegde broodjes? Hebt u liever een buffet waarbij de gasten zelf hun broodjes moeten beleggen? Laat het me weten, ik sta steeds voor u paraat. Indien gewenst is er een mogelijkheid om ook in combinatie of uitsluitend wraps te voorzien. Daarnaast bied ik ook verrassingsbroden aan voor uw feest.

Meer informatie? Contacteer mij! 

charcuterie schotel

PRAKTISCHE INFORMATIE

Om de goede uitvoering van uw evenement te verzekeren, zou ik u willen vragen om uw bestelling ten laatste 14 dagen voor de feestdatum aan me door te geven. Indien u echter toch om een of andere reden een last minute bestelling hebt, zal deze uiteraard in de mate van het mogelijke steeds uitgevoerd worden, zonder afbraak te doen aan de kwaliteit. 


Voor uw koud buffet kunt u bij mij ook materiaal huren. Dit moet wel binnen de 3 dagen gereinigd teruggebracht worden. Anders wordt een meerprijs van 40% op de totale huurprijs aangerekend. Er is tevens de mogelijkheid om voor elke gelegenheid het nodige personeel in te huren, met een minimumprestatie van 3 uur.

MIJN TARIEVEN VOOR VERVOER (heen en terug) ZIJN ALS VOLGT:

  • < 5 km € 6,00

  • van 5 t/m 15 km: € 12,00

  • Verdere locaties: € 1,00 / km

Bestelwagen
Koude schotel standard &  zalm

MEER INFO OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN KOUD BUFFET?

Stuur me een berichtje. 

bottom of page