top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • LinkedIn
Hapje gerookte zalm met kruidenkaas

UW TRAITEUR VOOR UW RECEPTIE OF FAMILIEFEEST IN REGIO HAMONT-ACHEL EN OMSTREKEN

koude hapjes
Tapas
Tapas Warm Hoofdgerecht

RECEPTIES / HAPJES / WALKING DINER

Met Hilde’s Party-Service vindt u een uitgebreid assortiment dat aan al uw wensen voldoet. Van eenvoudige koude hapjes tot luxe lekkernijen in glaasjes of op bordjes. Van traditionele frituurhapjes tot ambachtelijke warme hapjes bereid in mijn eigen keuken. Ik pas me aan naar uw voorkeuren en de aard van uw evenement. Of u nu een informele receptie wenst, al dan niet met drank, een staande receptie, of een buffet met uitgestalde hapjes, ik bied het allemaal aan. Ik sta altijd klaar om ervoor te zorgen dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. U kunt gewoon ontspannen en genieten van uw rol als gastheer of gastvrouw, terwijl ik alles voor u regel.

Meer informatie? Contacteer mij! 

walking Dinner
Tapasplank koud

PRAKTISCHE INFORMATIE

Om de goede uitvoering van uw evenement te verzekeren, zou ik u willen vragen uw bestelling ten laatste 14 dagen voor de feestdatum aan me door te geven. Indien u echter toch om een of andere reden een last minute bestelling hebt, zal deze uiteraard in de mate van het mogelijke steeds uitgevoerd worden, zonder afbraak te doen aan de kwaliteit. 


Voor uw recepties en hapjes kunt u bij mij ook materiaal huren. Dit moet wel binnen de 3 dagen gereinigd teruggebracht worden. Anders wordt een meerprijs van 40% op de totale huurprijs aangerekend. Er is tevens de mogelijkheid om voor elke gelegenheid het nodige personeel in te huren, met een minimumprestatie van 3 uur. 

MIJN TARIEVEN VOOR VERVOER (heen en terug) ZIJN ALS VOLGT:

  • < 5 km € 6,00

  • van 5 t/m 15 km: € 12,00

  • Verdere locaties: € 1,00 / km

Bestelwagen
Hapjesspiegel

MEER INFO OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN RECEPTIES?

Stuur me een berichtje. 

bottom of page