top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • LinkedIn
hapjes mini dessertjes

CATERING VOOR DESSERTS EN TAARTEN 

taart Minnie Mouse 2.jpg
Verjaardagtaart
Valentijns Sweetbox

DESSERTS EN TAARTEN

Een lekkere maaltijd is pas compleet met een heerlijk dessert. U heeft de keuze uit een enkel dessert, een dessertbord, een trio van desserts, of een dessertbuffet. Het assortiment desserts omvat onder meer chocolademousse vers gemaakt van Calleboutchocolade, rijstpap met witte chocolade en frambozen, advocaatmousse, verse fruitsalade en pannacotta met een mousse van peertjes en karamel. Te veel om op te noemen dus.

Een dessertbord bestaat doorgaans uit vijf soorten die u zelf samenstelt. Een trio van desserts zijn drie kleinere glaasjes per persoon en een dessertbuffet bestaat uit zes soorten van desserts die u ook weer zelf kunt kiezen. Verder maak ik ook taarten met vers gemaakte biscuit (uit eigen keuken), fruit en slagroom of met crème au beurre en ijstaarten op bestelling. 

Meer informatie? Contacteer mij! 

Dessertbord
Paasdessert

PRAKTISCHE INFORMATIE

Om de goede uitvoering van uw feest te verzekeren, zou ik u willen vragen om uw bestelling ten laatste 14 dagen voor de feestdatum aan me door te geven. Indien u echter toch om een of andere reden een last minute bestelling hebt, zal deze uiteraard in de mate van het mogelijke steeds uitgevoerd worden, zonder afbraak te doen aan de kwaliteit. 


Voor uw evenement kunt u bij mij ook materiaal huren. Dit moet wel binnen de 3 dagen gereinigd teruggebracht worden. Anders wordt een meerprijs van 40% op de totale huurprijs aangerekend. Er is tevens de mogelijkheid om voor elke gelegenheid het nodige personeel in te huren, met een minimumprestatie van 3 uur. 

MIJN TARIEVEN VOOR VERVOER (heen en terug) ZIJN ALS VOLGT:

  • < 5 km € 6,00

  • van 5 t/m 15 km: € 12,00

  • Verdere locaties: € 1,00 / km

Bestelwagen
cijfertaart

MEER INFO OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN DESSERTS EN TAARTEN? 

Stuur me een berichtje. 

bottom of page